Tan Wee Hong — Sarjana Muda Sains Sosial Psikologi TARUMT 

Tempoh Latihan Industri: Februari 2023 – Mei 2023

Saya bersemangat dan gembira apabila saya mendapat peluang latihan industri di Dewan Perhimpunan China Kuala Lumpur Dan Selangor (KLSCAH). Saya diberi peluang melibat dalam pelbagai projek yang menarik, saya diberikan kepercayaan yang penuh untuk menjalankan tugas saya, kerja-kerja yang terlibat ini memberi saya pengetahuan profesional dan meningkatkan kemahiran.

Saya mempelajari misi dan sumbangan KLSCAH kapada bangsa dan negara melalui latihan industri sepanjang empat bulan. Selain itu, saya merasa terharu dengan rakan sekerja yang baik hati, meraka sentiasa memberi bimbingan dan sokongan sepenuhnya kepada tugas harian saya.

Latihan industri ini membantu saya memahami minat dan arah kerjaya saya, saya berasa penuh keyakinan dan harapan kepada masa depan saya. Saya akan mengenang pengalaman latihan industri yang terharga ini. Akhirnya, saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada KLSCAH atas peluang latihan industri ini.

KLSCAH mengalu-alukan para mahasiswa / siswi dari institusi-institusi pengajian tinggi di Malaysia untuk menjalani latihan industri di tempat kami. Sesiapa yang berminat menjalani latihan industri di KLSCAH, sila menghantar resume dan foto anda ke emel:  [email protected]

Untuk maklumat lanjut mengenai latihan industri di KLSCAH, sila layari: https://klscah.org.my/ms/2020/12/21466.html

Tinggalkan Balasan